call agent Eltex

trucada amb el nostre
expert solar

Estudiarem el teu projecte fotovoltaic i et plantejarem un estalvi sense compromís

Et truquem en menys de 24 hores

call agent Eltex

trucada amb el nostre
expert solar

Estudiarem el teu projecte fotovoltaic i et plantejarem un estalvi 100% personalitzat

Et truquem en menys de 24 hores

Gràcies a encarregar-nos de tot el procés, tindràs...

MÀXIMA QUALITAT

La teva instal·lació comptarà amb el millor servei i producte del mercat, i així obtindràs més del 70% d'estalvi a la factura de la llum.

LA MILLOR GARANTIA DEL MERCAT

Obtindràs una doble garantia de 35 anys en producte i servei.

TEMPS D'ESPERA MÍNIM

Que no t'expliquin contes, amb nosaltres no esperaràs de més per la teva instal·lació.

INSTAL·LACIÓ PROFESSIONAL

Instal·lació ràpida i neta en menys de 2 dies gràcies al nostre equip d'instal·ladors propi. Ni t'adonaràs que hem estat.

TÈCNICS A LA TEVA DISPOSICIÓ

Disposaràs d'un expert solar i una app per obtenir el millor rendiment de la teva instal·lació. A més d'un excel·lent servei de postvenda.

TRAMITACIÓ DE SUBVENCIONS

No et preocuparàs de gestionar les ajudes i subvencions, nosaltres ho fem per tu.

FINANÇAMENT PERSONALITZAT

Gaudireu d'un finançament de 12 a 240 mesos amb opció sense interessos.

TRANSPARÈNCIA EN TOT MOMENT

T'acompanyarem en tot moment perquè sàpigues a quin punt es troba el teu projecte. Solucionarem tots els teus dubtes.

valor diferencial

Els nostres clients parlen per nosaltres

Antonio López Asensio
Antonio López Asensio
Llegir més
Servei tècnic i atenció al client excel·lent. Hem tingut un problema, no imputable a Eltex, i ens l'han solucionat amb rapidesa i professionalitat. Gràcies a Eltex i a tot el seu personal, encantador i resolutiu sempre, fent-me sentir acompanyat en el procés en tot moment. Esmentar especialment a Claudia i el seu equip pel seu excel·lent treball en la impecable instal·lació de les plaques solars.
Manel Amela
Manel Amela
Llegir més
Li dono 5 perquè no hi ha puntuació més alta. Realment, des del comercial que ens va assessorar, passant per atenció al client, com els instal·ladors i fins i tot els enginyers... mereixen un 10. I cada departament es mereix una valoració per separat, encara que tots, mereixen 5 estrelles. Et sents segur perquè en tot moment no deixen d'informar-te. Quan truques a Att. al client, reconeixen qui ets... (només això ja és de ressaltar), i els instal·ladors fan un treball PERFECTE. Fins i tot en el moment de la instal·lació va venir un altre enginyer per a comprovar, que tot estava perfecte. Repeteixo, en tot moment estàs assessorat i informat.
Joan Camps
Joan Camps
Llegir més
La instal·lació de plaques solars amb vostès ha estat molt satisfactòria, començant amb el servei comercial excel·lent, gràcies, Jean, i continuant amb l'equip de muntatge, que va venir a la nostra llar. Gràcies, Pablo, Raúl, Antonio, Marcel i David. També al servei d'atenció al client per informar-nos sempre dels passos a seguir i dels avanços que s'anaven produint en la paperassa de la instal·lació. Moltes gràcies! 100% recomanable.