Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de 400€ a 750€ dte*

Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de fins a 750€ dte*

Tens algun dubte? Omple aquest formulari i contactarem amb tu en menys de 5 minuts

Servei disponible de Dilluns a Dijous de 10:00h a 19:00h i Divendres de 9:00h a 15:00h

Dia Mundial de l’Estalvi d’Energia

Consells per optimitzar l'autoconsum d'energia solar.

És cert que pràcticament tothom ha sentit parlar sobre l’energia solar, però només uns pocs coneixen bé el seu funcionament i quins beneficis pot aportar al planeta. És per això que, si encara no ho tens del tot clar, hauries de consultar tota la informació que tens a la teva disposició en la pàgina web. 

Segurament en nombroses ocasions t’han donat consells per a reduir els costos d’electricitat i aigua, però nosaltres volem anar més enllà i ensenyar-te alguns trucs per a optimitzar l’autoconsum d’energia solar. 

Disseny propi

Malgrat que tots nosaltres consumim electricitat, no ho fem de la mateixa manera. Per aquest motiu, des de ELTEX adaptem les nostres instal·lacions a les necessitats dels clients. És a dir, es realitza un estudi previ en el qual es dissenya quin serà el millor sistema per a cada cas, comptant amb un equip de professionals que faran aquest procés ràpid i senzill. 

Control

Conèixer la quantitat d’energia que es genera aporta grans beneficis, perquè permet descobrir la dosi d’energia que pot ser guardada per a utilitzar-se amb posterioritat. Per a facilitar tot aquest procés i poder consultar-lo sempre que vulguis amb la nostra APP per al telèfon mòbil, pots controlar en viu l’energia que s’està consumint en la llar i tota la que queda per gastar.

Bateries

Malgrat que amb els dos anteriors consells l’autoconsum d’energia solar millorarà de manera evident, l’ús de bateries pot ajudar també. Aquestes transfereixen l’energia a curt termini. Amb l’ús de les bateries, podràs emmagatzemar l’energia que no s’està utilitzant en el moment per a posteriorment fer ús d’ella. De fet, una dada que no et deixarà indiferent és que mitjançant l’ús de bateries, es podrà emmagatzemar més del 70% de l’energia que generen les plaques durant el dia. 

Neteja i manteniment de les plaques

Un últim element important per a optimitzar l’autoconsum de les plaques solars és el seu bon manteniment i neteja. Malgrat que moltes vegades cau en l’oblit, els clients han de ser conscients de la importància de mantenir les plaques netes i en bon estat. El manteniment d’aquestes pot ser realitzat pel propi amo de les plaques, per la qual cosa el cost de mantenir-les netes és sota al solo ser inclòs la despesa dels materials de neteja utilitzats. No obstant això, es recomana que professionals del sector ajudin en la neteja per a tractar les plaques amb la màxima delicadesa i coneixement. Aquest manteniment s’hauria de fer unes tres o quatre vegades a l’any, depenent de la zona en la qual es trobin les plaques.