Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de 400€ a 750€ dte*

Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de fins a 750€ dte*

Tens algun dubte? Omple aquest formulari i contactarem amb tu en menys de 5 minuts

Servei disponible de Dilluns a Dijous de 10:00h a 19:00h i Divendres de 9:00h a 15:00h

NOTÍCIES SOBRE L'ENERGIA SOLAR

Al nostre blog podràs trobar tots els avenços i novetats del sector energètic solar y temes d’actualitat per prendre decisions sobre l’energia fotovoltaica i l’autoconsum.

Estalvi

Pujada de l’IVA a la factura de la llum

Descobreix com la recent pujada de l’IVA a la factura de la llum afecta la teva butxaca i com en pots mitigar l’impacte. Troba consells pràctics i estratègies per fer front a aquest augment i mantenir les despeses sota control.

Llegir més »
plaques solars

Els panells solars funcionen a l’hivern?

Actualment, una gran quantitat de persones dubten del funcionament correcte de les plaques solars durant temporades fredes, generant en aquests dubtes a l’hora d’apostar per l’energia solar. Seguidament, hem narrat detalladament el funcionament de les plaques solars a l’hivern per tal de trencar amb aquests dubtes establerts.

Llegir més »
Ajudes i subvencions

Guia de subvencions europees per a l’autoconsum 2023

El 31 de desembre del 2023 finalitza el termini per a obtenir les subvencions de la Unió Europea del pla Next Generation European Union. A continuació, et proporcionem tota la informació necessària sobre aquestes subvencions perquè puguis aprofitar aquesta oportunitat abans que es compleixi la data límit.

Llegir més »

Per a més actualitat pots visitar els nostres perfils a les xarxes socials, on cada dia compartim avantatges, notícies, consells, curiositats del sector i de l’empresa.