Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de 400€ a 750€ dte*

Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de fins a 750€ dte*

Tens algun dubte? Omple aquest formulari i contactarem amb tu en menys de 5 minuts

Servei disponible de Dilluns a Dijous de 10:00h a 19:00h i Divendres de 9:00h a 15:00h

ELTEX és notícia: creixement imparable en el sector solar

La nostra expansió en el mercat espanyol, converteix a ELTEX en notícia

ELTEX es noticia

Juny ha estat un mes emocionant i ple de bones notícies per a ELTEX. En els últims mesos, hem experimentat un creixement exponencial, expandint-nos a noves regions i enfortint la nostra posició com a empresa experta en energia solar i instal·lacions. Els nostres esforços i assoliments han estat reconeguts per diversos mitjans de comunicació, que ens han destacat com una empresa en constant expansió i creixement.

Expansió per tota Espanya

Una de les notícies més destacades és la nostra reeixida expansió a Mallorca, una de les illes més importants del Mediterrani. Aquest pas estratègic ens ha permès arribar a un nou mercat i oferir els nostres serveis a un major nombre de clients. Mallorca representa un important mercat per a l’energia solar, amb un creixent interès en l’adopció de tecnologies verdes i sostenibles. Com destaquen en el Diari de Mallorca i PV Magazine, estem entusiasmats per contribuir al desenvolupament de l’energia solar en aquesta regió i satisfer les necessitats energètiques dels seus residents.

Però això no és tot. Els nostres plans d’expansió no es detenen aquí. Pròximament, com avancem en La VanguardiaELTEX té previst expandir-se a Madrid, València, Andalusia i altres comunitats d’Espanya. Estem treballant àrduament per a establir la nostra presència en aquestes regions i oferir solucions d’energia solar accessibles i eficients. El nostre objectiu és acostar l’energia solar a més persones i contribuir a l’impuls de la transició energètica en tot el país.

Creixement de l'equip professional

A més de la nostra expansió geogràfica, també hem experimentat un creixement significatiu en la nostra plantilla en els últims mesos. El nostre equip s’ha enfortit amb professionals altament qualificats. Creiem que l’èxit d’una empresa es basa en les persones que la conformen, i estem orgullosos de comptar amb un equip divers i talentós que impulsa el nostre creixement i ens permet oferir un servei de qualitat excepcional.

ELTEX és notícia i serà notícia

Mirant cap al futur, tenim grans expectatives per a ELTEX. Com apunta Pymes y Emprenedores en el seu article,el nostre objectiu és continuar creixent i aconseguir noves fites en el sector de l’energia solar. Des del punt econòmic, esperem tancar l’any amb uns ingressos de 9 milions d’euros, la qual cosa seria un assoliment significatiu i un testimoniatge de la dedicació de tot el nostre equip. Estem compromesos amb la innovació contínua, la qualitat del nostre servei i la satisfacció de la nostra comunitat.

Et convidem a llegir les notícies completa sobre el nostre avanç i plans de futur: