Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de 400€ a 750€ dte*

Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de fins a 750€ dte*

Tens algun dubte? Omple aquest formulari i contactarem amb tu en menys de 5 minuts

Servei disponible de Dilluns a Dijous de 10:00h a 19:00h i Divendres de 9:00h a 15:00h

Pèrgoles solars SolarScape: fusió entre estètica i funcionalitat

La nova línia de pèrgoles solars d’ELTEX

En ELTEX, estem disposats a fer sempre un pas més, i volem presentar-vos la nostra última innovació: la nova línia de pèrgoles solars ‘SolarScape’. Aquestes estructures a mida combinen eficiència energètica, protecció solar i una estètica moderna, la qual cosa les converteix en una solució ideal per a grans terrasses, jardins i aparcaments.

Una alternativa a les plaques solars de teulada

En els últims mesos, hem observat un creixent interès i demanda per aquesta mena de solucions, apostant per elles com una alternativa a les plaques solars per a aquells clients que, o bé, no volen o no les poden instal·lar a causa de les condicions de les seves teulades.

La nostra línia ‘SolarScape’ consta de tres models diferents:

  • SolarScape Parking: adaptada a espais d’aparcament.
  • SolarScape Garden: dissenyada per a jardins i altres espais verds.
  • SolarScape Roof: pensada per a terrasses en coberta.

Doble funció: protecció i generació

Aquestes pèrgoles solars fotovoltaiques ofereixen una doble funció: protecció solar i generació d’energia renovable. Els panells fotovoltaics, elegants i de disseny “full-black” d’ELTEX, s’integren en una estructura independent que proporciona ombra i protecció contra els agents climàtics.

A més, aquests panells converteixen la llum solar en electricitat, permetent als usuaris generar la seva pròpia energia neta. Els inversors connectats als panells transformen el corrent continu en corrent altern compatible amb la xarxa elèctrica.

Les pèrgoles solars SolarScape ofereixen grans avantatges

Les pèrgoles solars fotovoltaiques són una combinació perfecta de funcionalitat i disseny, permetent a particulars i empreses ampliar les seves zones a l’aire lliure, crear espais addicionals per al descans, protegir vehicles i afegir equips com a ventiladors i il·luminació LED que poden alimentar-se amb energia solar.

A més d’oferir un estalvi energètic i econòmic significatiu, les pèrgoles solars contribueixen a la reducció de la petjada de carboni en evitar l’ús de combustibles fòssils. En instal·lar aquestes estructures, també es pot gaudir de la seva estètica atractiva sense comprometre l’espai disponible.

ELTEX la millor opció per a l'autoconsum

L’energia solar està transformant les nostres llars i canviant el nostre entorn per a fer-lo més sostenible en el futur. En ELTEX, volem impulsar aquesta revolució sent experts a implementar solucions que converteixin els habitatges en petits generadors d’energia solar.

Per a garantir l’eficiència de les pèrgoles solars, en ELTEX realitzem un estudi previ per a determinar l’orientació i inclinació adequades, prestant especial atenció a les necessitats i sol·licituds de cada client, fins i tot avaluant l’electrificació de les futures instal·lacions de l’habitatge.