Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de 400€ a 750€ dte*

Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de fins a 750€ dte*

Tens algun dubte? Omple aquest formulari i contactarem amb tu en menys de 5 minuts

Servei disponible de Dilluns a Dijous de 10:00h a 19:00h i Divendres de 9:00h a 15:00h

Augmenta el valor de la teva propietat amb plaques solars

Una llar amb panells solars pot incrementar el seu valor fins a un 10%

aumenta el valor

Un dels recursos més prometedors i populars és l’energia solar, i una forma efectiva d’aprofitar-la és a través de la instal·lació de plaques solars en la teva propietat. A més de contribuir a la millora del medi ambient, aquesta inversió pot augmentar significativament el valor de la teva propietat.. En aquest article, explorarem com les plaques solars poden millorar el valor de la teva propietat i per què hauries de considerar aquesta opció.

Augmenta el valor fins a un 10%

La compra d’una propietat es pot convertir en una gran inversió, per això és molt interessant intentar incrementar el seu valor amb millores. Actualment, la millora que major benefici ofereix i per més temps és la instal·lació de plaques solars.

És important destacar que les plaques solars es consideren una millora important per a qualsevol propietat i els compradors estan cada vegada més interessats. Amb plaques solars instal·lades, la teva propietat es converteix en una opció molt atractiva per als potencials compradors.

Això es tradueix en un augment del valor de la teva propietat, que oscil·la entre el 5% i el 10% , ja que estaràs satisfent una demanda creixent en el mercat immobiliari. La inversió que facis a posar plaques solars queda coberta en la futura compra, i a més, segons l’eficiència energètica total, el valor de la propietat pot ser superior.

L'energia solar és una inversió

Les plaques solars no només augmenten el valor de la teva propietat, sinó que des del minut zero genera un benefici econòmic gràcies a l’estalvi en la factura de la llum.. En produir la teva pròpia electricitat a través de l’energia solar, es redueix la teva dependència de la xarxa elèctrica convencional i, conseqüentment, el cost energètic.

Els compradors potencials també tindran en compte aquests estalvis a l’hora de valorar la teva propietat, la qual cosa pot resultar en un major interès i en una millor oferta. A més, i a diferència, per exemple, d’una piscina, a tots els compradors els interessa aquest estalvi gràcies a l’energia solar.

Augment del valor a llarg termini

Un altre aspecte a considerar és la durabilitat i vida útil de les plaques solars. Generalment, els sistemes d’energia solar estan dissenyats per a durar dècades, amb un manteniment mínim requerit. Això significa que la inversió que facis en plaques solars no només millorarà el valor de la teva propietat a curt termini, sinó que també tindrà beneficis a llarg termini.

Amb un sistema d’energia solar instal·lat, estàs proporcionant als futurs propietaris una font de confiança i duradora d’electricitat, la qual cosa augmenta encara més l’atractiu i el valor de la teva propietat.

Les empreses també poden augmentar el valor

És important destacar que el valor addicional que les plaques solars poden proporcionar a la teva propietat no es limita només als habitatges residencials. Si posseeixes una propietat comercial, com una oficina o un negoci, la instal·lació de plaques solars pot resultar especialment beneficiosa.

No només podràs reduir els costos operatius i augmentar la rendibilitat del teu negoci a través dels estalvis en energia, sinó que també estaràs posicionant la teva empresa com una organització compromesa amb la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental. Això pot atreure a clients i socis comercials que valoren aquest enfocament, la qual cosa es tradueix en un major valor de la propietat comercial. A més, pots aconseguir ajudes per a l’eficiència energètica atorgades per la Generalitat.

aumenta el valor industria