Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de 400€ a 750€ dte*

Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de fins a 750€ dte*

Tens algun dubte? Omple aquest formulari i contactarem amb tu en menys de 5 minuts

Servei disponible de Dilluns a Dijous de 10:00h a 19:00h i Divendres de 9:00h a 15:00h

Quin valor diferencial té ELTEX enfront de la competència?

En ELTEX no subcontractem, fem un seguiment personalitzat i eduquem en l'autoconsum.

valor diferencial Eltex

Actualment, en un mercat molt actiu i amb una gran varietat d’opcions, és important triar amb qui faràs el pas a l’autoconsum. Aquesta decisió pot fer del teu viatge, una experiència còmoda i segura, o bé, una experiència plena d’obstacles i dubtes. En aquest article t’expliquem per què ELTEX és la millor opció i quin és el seu valor diferencial.

Què fa única a ELTEX?

ELTEX som una empresa experta en autoconsum i en la instal·lació de panells solars i dispositius d’emmagatzematge en llars i empreses. El servei que prestem a la nostra comunitat va més enllà de la instal·lació. Vetllem per oferir la millor experiència del mercat, des de principi a fi.

Ens distanciem de la competència gràcies als nostres tres valors diferencials:

  • No subcontractem a tercers.
  • Acompanyem al client durant tot el procés.
  • Eduquem al client en l’autoconsum solar.

No subcontractem a tercers

Som de les poques empreses del mercat que ofereix un servei complet d’instal·lació d’energia fotovoltaica sense subcontractació a tercers. Tot el procés és intern d’ELTEX, la qual cosa ens permet oferir una atenció al client personalitzada i, sobretot, complir amb els terminis de la instal·lació.

Per a dur a terme un servei excel·lent i professional, és indispensable la formació completa dels nostres experts tècnics, qui treballen per a oferir la millor solució adaptada a cada família i negoci.

valor diferencial ELTEX - instaladores

Acompanyem al client durant tot el procés

A diferència d’altres companyies, en ELTEX vetllem perquè l’experiència del client cap a l’autoconsum sigui excel·lent i que, en tot moment, se senti acompanyat i segur. Aquí és on sorgeix el nostre segon valor diferencial. Fem un seguiment personal durant tot el procés d’instal·lació, des del primer contacte i ens mantenim a la seva disposició una vegada finalitzat tots els tràmits i qüestions referents a la instal·lació fotovoltaica.

Tenim un excel·lent servei postvenda, que permet al client conèixer en tot moment en quina fase es troba el seu projecte d’autoconsum. Això és possible gràcies al fet que tot el procés és intern, que també permet al client posar-se en contacte amb nosaltres en qualsevol situació per a solucionar dubtes del seu procés.

Eduquem en l'autoconsum

En un sector on la desinformació i les notícies falses són constants, en ELTEX lluitem perquè la nostra comunitat conegui de primera mà la veritat sobre l’autoconsum. Per a aconseguir-ho, estem treballant per a educar al client en l’autoconsum solar, amb l’objectiu que pugui treure el màxim rendiment a la seva instal·lació i amortitzar la seva inversió en el menor temps possible.

Iniciativa Builders: l'èxit del nostre servei

Builders és la iniciativa desenvolupada per ELTEX que consisteix a eliminar la subcontractació de tercers en tot el procés, donant lloc a la metodologia única d’ELTEX, sense dubte el gran valor diferencial de la nostra companyia.

L’objectiu de Builders és garantir un procés d’instal·lació estable i reduir el temps d’espera. Per a això, la iniciativa prioritza i inverteix en la formació constant dels diferents departaments tècnics per a complir amb els estàndards de qualitat de l’empresa.