Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de 400€ a 750€ dte*

Deixa'ns les teves dades i obtindràs un codi de fins a 750€ dte*

Tens algun dubte? Omple aquest formulari i contactarem amb tu en menys de 5 minuts

Servei disponible de Dilluns a Dijous de 10:00h a 19:00h i Divendres de 9:00h a 15:00h

Quant puc estalviar amb plaques solars en la meva llar?

Estalviar amb plaques solars més del 70% en la teva factura de la llum és possible

Ahorrar con placas solares

L’ús d’energia solar s’ha convertit en una opció cada vegada més popular per als propietaris d’habitatges a tot el món. A més de ser una font d’energia renovable i respectuosa amb el medi ambient, instal·lar panells solars a casa pot generar un gran estalvi.. En aquest article, explorarem quant pots estalviar amb plaques solars en la llar.

Estalvi en la factura de la llum, el gran benefici

Un dels beneficis clau de l’energia solar és l’estalvi en la factura de la llum. En generar la teva pròpia electricitat, i gràcies a la compensació d’excedents, pots reduir la teva factura lumínica més del 70%.. Aquest percentatge pot ser major gràcies a uns bons hàbits de consum i a un sistema d’emmagatzematge, que, llavors, es pot arribar fins al 90% d’estalvi.

La planta solar fotovoltaica, en molts casos, genera més energia de la necessària, això implica reduir el consum de la xarxa elèctrica i, a la vegada, reduir la factura. Aquest fet permet l’estalvi tan esperat per les famílies.

Calcula el teu Estalvi

En termes generals, els estudis han demostrat que les llars que inverteixen en panells solars poden estalviar milers d’euros al llarg de la vida útil de la instal·lació, que acostuma a ser de 30 anys. Et convidem a descobrir quin seria el teu estalvi amb plaques solars en la nostra calculadora d’estalvi de forma totalment gratuïta.

Factors que influeixen en l'estalvi amb plaques solars

La quantitat de diners que pots estalviar amb plaques solars en la teva llar depèn de diversos factors. Alguns dels aspectes més importants a considerar són la grandària de la planta fotovoltaica, la ubicació geogràfica de la teva llar i el consum d’energia actual.

La grandària del sistema fotovoltaic és un factor determinant en l’estalvi. Com més gran sigui el sistema, més energia podràs generar i, per tant, més diners podràs estalviar. El nostre equip d’experts, després d’ un estudi gratuït de la teva llar, determina la grandària òptima del teu futur sistema segons les teves necessitats i l’espai disponible.

La ubicació geogràfica també és un aspecte important a tenir en compte. Les àrees amb una major exposició solar tindran un major potencial per a generar energia. Per exemple, els llocs amb moltes hores de sol a l’any poden aprofitar al màxim l’energia solar i, per tant, generar majors estalvis.

Com més gran sigui el teu consum d’energia, superior serà el potencial d’estalvi. No obstant això, reduir el teu consum, també implica reduir les teves despeses. Hi ha mesures que pots prendre per a reduir encara més el teu consum d’energia, com canviar a electrodomèstics eficients, millorar l’aïllament de la teva llar o implementar pràctiques d’eficiència energètica.

Ahorrar en la factura de la luz

La compensació d'excedents, peça clau per a estalviar amb plaques solars

Els excedents en l’autoconsum són tota aquella energia generada per una instal·lació fotovoltaica, que no s’arriba a consumir i s’aboca a la xarxa elèctrica. És aquí on apareix la compensació d’excedents, un sistema que permet als propietaris injectar l’energia excedentària a la xarxa de distribució elèctrica, i a canvi rebre una compensació econòmica. . Aquesta compensació es realitza a través d’un descompte mensual en la factura de la llum per part de la comercialitzadora. Aquest descompte és el resultat del preu per kWh abocat a la xarxa, acordat en la tarifa solar.